Over ons

Over het team

Coert doet dit project natuurlijk niet alleen. Coert heeft wel de volledige leiding maar krijgt veel hulp. Onder andere van de personen die hieronder besproken zijn. De belangrijkste personen zijn Jan, Piet en Maarten. Maar daarnaast zijn er nog heel wat mensen die helpen met dit project alleen is de lijst te lang om hier op te kunnen noemen. Toch willen we iedereen bedanken voor alle inbreng dat ze hebben!

Jan is verantwoordelijk om de website up to date te houden. Dat doet hij samen met Piet en Maarten toen hij in 1999 met het idee kwam om een website op te zetten voor en door Belgische simmers. Toen hadden we allemaal veel tijd. Daarna probeerden we dat nog altijd verder te doen maar hadden we er wel minder tijd voor. Nu proberen dat dus opnieuw met deze nieuwe website.

Piet is verantwoordelijk voor het nieuws maar ook voor reviews enzo. Dus als je daar een opmerking over hebt, contacteer ons via het contactformulier en dan sturen we dit door naar Piet!

Maarten is verantwoordelijk voor het nieuws, reviews, previews en algemene updates. Hij heeft Jan en Piet leren kennen op school. Een gemeenschappelijke passie was Flight Simulator. Maar we wilden er meer uit halen en begonnen dan FSBelgium. En dat was een schot in een roos al zeggen we het zelf. Er was duidelijk interesse.